Bekreftelse av e-postadresse

Når du registrerer deg for Netflix, kan det hende vi sender deg en e-post som ber om at du bekrefter e-postadressen din. Bekreftelse av e-postadressen din bidrar til å holde kontoen sikrere og oppdatert.

Trykk eller klikk på knappen Bekreft e-postadresse i e-posten for å fullføre prosessen.

Hvis du prøver å bekrefte e-postadressen din, men lenken er utløpt, kan du trykke eller klikke på Send lenke på feilmeldingsskjermbildet for å få tilsendt en ny e-post for bekreftelse.

Det er for øyeblikket ikke mulig å registrere seg for bekreftelse av e-postadresse.