Netflix viser meldingen "Denne enheten er ikke en del av Netflix-husholdningen din"

Denne enheten er ikke en del av Netflix-husholdningen din

Denne meldingen betyr at Netflix ikke kan knytte enheten til Netflix-husholdningen din.

Hvis du logget inn på Netflix fra en enhet som ikke er en del av Netflix-husholdningen din, kan du opprette en konto for å løse problemet.

Hvis du logget inn på en TV som er en del av Netflix-husholdningen din, men ser denne feilmeldingen, må du verifisere at TV-en du bruker, er tilknyttet Netflix-husholdningen. Du må bekrefte enheten din for å kunne gjøre dette.

Verifiser at TV-en er en del av Netflix-husholdningen din

1. Velg Bekreft enhet når du blir bedt om det på TV-en.

2. Velg Send e-post eller Send tekstmelding.

3. Følg instruksjonene i e-posten eller tekstmeldingen.

4. Når enheten er bekreftet, velger du Fortsett til Netflix fra TV-en.