Slik logger du ut av en enhet

Logge av én enhet

Hvis du har et aktivt abonnement og ikke har tilgang til en enhet du vil logge ut av:

1. Gå til siden  Administrer tilgang og enheter.

2. Velg Logg ut-knappen ved siden av enheten du vil logge ut av.

Logge av alle enheter

Hvis du vil logge ut av alle enheter som er logget på kontoen din:

1. Gå til Logg av alle enheter-siden.

2. Velg Logg ut.

Vise enheter som er logget på kontoen din

Gå til siden Administrer tilgang og enheter for å vise en liste over enheter med nylig strømmeaktivitet på kontoen din.

Du finner også ytterligere informasjon om hver enhet, deriblant:

• Enhetstype

• Den siste profilen som ble brukt til å strømme på enheten

• Dato og klokkeslett for sist sett innhold

Hvis du mistenker at noen bruker kontoen din uten din tillatelse, kan du se Slik forhindrer du at andre bruker kontoen din.