Netflix ber om innlogging hver gang den åpnes

Hvis enheten ber deg om å logge på hver gang du kobler til Netflix, er det kanskje et teknisk problem som hindrer enheten i å holde seg pålogget.

Merk:
Hvis du ikke kan logge på i det hele tatt, kan du følge disse feilsøkingstrinnene i stedet.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

TV-er og mediespillere for strømming

Smart-TV

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Fire TV Stick

Sjekk enhets modellår

1. Gå til siden Nylig strømmehistorikk på enheten på kontoen din.

2. Finn din Fire TV Stick i listen. Modellåret vises ved siden av enhetens navn.

Hvis modellåret til enheten din er 2014, kan det hende at du blir bedt om å logge inn oftere enn vanlig. Dette er et kjent problem med modellen fra 2014.

Hvis enheten din er nyere enn modellår 2014, kan du fortsette til de neste trinnene.

Se etter fastvareoppdateringer

1. Trykk på Hjem (Home) hjem-knapp på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Velg Innstillinger (Settings) innstillinger-meny > Min Fire TV (My Fire TV) > Om (About).

3. Velg Se etter systemoppdatering (Check for system update) eller Installer systemoppdatering (Install System Update).

Merk:
    Det kan hende du må installere flere oppdateringer for å bli oppdatert til den nyeste fastvareversjonen.
  4. Prøv Netflix på nytt.

Apple TV 2/3

Logg ut av Apple ID

1. Velg Innstillinger (Settings) fra hovedskjermbildet (Home)

2. Velg iTunes Store.

3. Velg Apple-ID-er (Apple IDs).

4. Velg Logg ut av Apple ID (Sign out of Apple ID).

5. Når du er logget ut, går du tilbake til hovedskjermbildet og åpner Innstillinger på nytt.

6. Velg iTunes Store.

7. Velg Logg inn.

8. Angi Apple ID og passord, og prøv Netflix på nytt.

Oppdater Apple TV

1. Gå til startskjermen og velg Innstillinger.

2. Velg System > Programvareoppdateringer > Oppdater programvare.

3. Velg Last ned og installer hvis tilgjengelig. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at enheten allerede er oppdatert.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Disse trinnene kan være annerledes for Apple TV-modellen din. Gå til Apples nettsted for brukerstøtte for trinn for å oppdatere programvaren på Apple TV.

Blu-ray-spiller

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Mobiltelefoner og nettbrett

Telefon eller nettbrett med Android

Logge av Netflix

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny øverst til høyre.

4. Trykk på Logg ut , og trykk deretter på Logg ut igjen for å bekrefte.

5. Logg inn på Netflix igjen, og prøv en gang til.

Oppdater Android OS-versjonen

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på System > Systemoppdatering.

3. Se etter og installer tilgjengelige oppdateringer.

4. Prøv Netflix på nytt.

iPhone eller iPad

Logge av Netflix

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny mer-ikon øverst til høyre.

4. Trykk på Logg ut logg ut-ikon, og trykk deretter på Logg ut igjen for å bekrefte.

5. Logg inn på Netflix igjen, og prøv en gang til.

Oppdatere iOS-versjon

Følg fremgangsmåten fra Apple for å oppdatere enheten til den nyeste versjonen, og prøv deretter Netflix på nytt.

Datamaskiner

Windows

Kontroller innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren

Følg fremgangsmåten for nettleseren nedenfor.

Chrome

1. I verktøylinjen til nettleseren klikker du på Chrome-menyen .

2. Klikk på Innstillinger.

3. I menyen til venstre klikker du på Personvern og sikkerhet.

4. Klikk på Informasjonskapsler og nettstedsdata.

5. Sørg for at innstillingen Slett informasjonskapsler og nettstedsdata når du avslutter Chrome er slått av.

6. Prøv Netflix på nytt.

Firefox

1. Klikk på Meny øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Preferanser.

3. I menyen til venstre klikker du på Personvern og sikkerhet.

4. Gå til Historikk, finn nedtrekksmenyen Firefox skal:, og velg Husk historikk.

5. Klikk på Start Firefox på nytt.

6. Prøv Netflix på nytt.

Internet Explorer (versjon 11 eller nyere)

1. Klikk på Verktøy øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Alternativer for Internett.

3. Under Leserlogg fjerner du avmerkingen for Slett leserlogg når økten avsluttes.

4. Prøv Netflix på nytt.

Microsoft Edge

1. Øverst til høyre i nettleseren klikker du på "Mer"-knappen ...

2. Klikk på Innstillinger.

3. I menyen til venstre klikker du på Personvern og tjenester.

4. Under overskriften Fjern nettlesingsdata klikker du på Velg hva du vil fjerne.

5. Kontroller at Informasjonskapsler og andre nettstedsdata er slått av.

Merk:
    Hvis du foretrekker å la denne innstillingen være på, må du legge til netflix.com i Ikke fjern-listen
  6. Prøv Netflix på nytt.

Opera

1. Øverst til venstre klikker du på Opera-knappen.

2. Klikk på Innstillinger.

3. I menyen til venstre klikker du på Personvern og sikkerhet.

4. Klikk på Nettstedsinnstillinger.

5. Klikk på Informasjonskapsler og nettstedsdata.

6. Sørg for at innstillingen Slett informasjonskapsler og nettstedsdata når du avslutter Opera er slått av.

7. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Windows

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Oppdatering og sikkerhet.

4. Windows ser etter oppdateringer. Hvis det ikke skjer noe, velger du Se etter oppdateringer.

5. Når oppdateringene er installerte, starter du datamaskinen på nytt og prøver Netflix på nytt.

Mac

Kontroller innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren

Mac-datamaskin

Følg fremgangsmåten for nettleseren nedenfor.

Chrome

1. I verktøylinjen til nettleseren velger du Chrome-menyen .

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. I menyen til venstre velger du Personvern og sikkerhet.

4. Velg Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

5. Sørg for at innstillingen Slett informasjonskapsler og nettstedsdata når du avslutter Chrome er slått av.

6. Prøv Netflix på nytt.

Firefox

1. Velg Meny øverst til høyre i nettleseren.

2. Velg Innstillinger (Preferences).

3. I menyen til venstre velger du Personvern og sikkerhet.

4. Gå til Historikk, finn nedtrekksmenyen Firefox skal:, og velg Husk historikk.

5. Velg Start Firefox på nytt .

6. Prøv Netflix på nytt.

Opera

1. Øverst til venstre i nettleseren velger du Opera.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. I menyen til venstre velger du Personvern og sikkerhet.

4. Velg Nettstedsinnstillinger.

5. Velg Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

6. Sørg for at innstillingen Slett informasjonskapsler og nettstedsdata når du avslutter Opera er slått av.

7. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Mac-maskinen din

Følg fremgangsmåten fra Apple for å installere oppdateringer og oppgraderinger for macOS, og prøv deretter Netflix på nytt.

Chromebook

Kontroller innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren

1. Øverst til høyre i Chrome klikker du på MenyMenyikon i Chrome og deretter Innstillinger.

2. Klikk på Personvern og sikkerhet til venstre.

3. Klikk på Tredjeparts informasjonskapsler.

4. Kontroller at innstillingen for Tillat tredjeparts informasjonskapsler er slått på.

5. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater datamaskinen din

1. Koble datamaskinen til Internett ved hjelp av Wi-Fi eller trådet nettverk. Oppdateringer kan ikke installeres mens du er koblet til via et mobilt nettverk.

2. Klikk i statusfeltet (nederst i høyre hjørne, der kontobildet ditt vises).

3. Velg Innstillinger (Settings).

4. Velg Om Chrome OS i menyen til venstre på siden.

5. Velg Se etter og bruk oppdateringer (Check for and apply updates).

6. Datamaskinen installerer de nødvendige oppdateringene. Når oppdateringene er installert, velg Start på nytt (Restart) for å oppdatere.

7. Prøv Netflix etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Spillkonsoller

PlayStation 3

Kontroller innstillingene for dato og klokkeslett

Hvis datoen og klokkeslettet på enheten er vesentlig forskjellig fra gjeldende dato og klokkeslett, får du problemer med å spille av serien eller filmen.

På japanske PlayStation-konsoller brukes X i stedet for O til å avbryte valget når det er henvist til O i feilsøkingstrinnene ovenfor.
  1. Gå til hovedmenyen og derfra til Innstillinger (Settings).

• Hvis du ikke allerede er i hovedmenyen, holder du inne PS-knappen midt på håndkontrollen, velger Avslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

2. Velg Dato- og tidsinnstillinger (Date and Time Settings).

3. Velg Dato og klokkeslett (Date and Time).

4. Velg Angi via Internett (Set via Internet).

5. Trykk på O-knappen for å gå tilbake til skjermbildet Dato og klokkeslett (Date and Time).

6. Velg Angi automatisk (Set Automatically).

7. Velg (On).

8. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater fastvaren på PlayStation-konsollen

1. Gå til hovedmenyen for PlayStation og velg Innstillinger (Settings).

2. Velg Systemoppdatering (System Update), og bekreft valget.

3. Velg Oppdater på Internett (Update via Internet) og bekreft valget.

4. Dersom det ble funnet en ny versjon av fastvaren, kan du bekrefte valget og laste ned den nye programvaren.