Netflix viser meldingen "Enheten din tilhører ikke Netflix-husholdningen for denne kontoen"

Enheten din tilhører ikke Netflix-husholdningen for denne kontoen

Denne meldingen betyr at Netflix ikke kan knytte enheten til Netflix-husholdningen din.

Hvis du bruker en enhet som ikke er tilknyttet Netflix-husholdningen, må du opprette din egen konto for å bruke Netflix.

Hvis du bruker en mobiltelefon eller bærbar enhet som er en del av Netflix-husholdningen men allikevel får denne feilen, må du forsikre deg om at enheten er koblet til samme Wi-Fi som TV-en eller enheten som er tilknyttet TV-en og Netflix-husholdningen. Hvis problemet vedvarer, kan du oppdatere Netflix-husholdningen på TV-en eller enheten som er koblet til TV-en, og deretter starte Netflix-appen på den mobile enheten på nytt.

Merk:
Hvis du ikke har tilgang til en TV eller en enhet tilkoblet en TV, kan du gå gjennom nylig aktive enheter og logge ut eventuelle ukjente enheter for å sikre at feil Netflix-husholdningen ikke er angitt for kontoen. Start deretter Netflix-appen på nytt på den mobile enheten.

Hvis du bruker mobiltelefon eller en bærbar enhet mens du er på farten eller ikke er hjemme, må du bekrefte enheten for å se på midlertidig.

Slik bekrefter du mobiltelefonen eller den bærbare enheten:

1. Når du får feilmeldingen på den mobile enheten, trykker du Se midlertidig

2. Trykk på Send e-post eller Send tekstmelding, så sender vi deg en kode.

3. Sjekk e-posten eller tekstmeldingen du får, og finn koden.

4. Gå tilbake til Netflix-appen, skriv inn koden som du fikk per e-post eller tekstmelding, og trykk på Send inn kode.

5. Trykk på Fortsett til Netflix.

Merk:
Unngå fremtidige avbrudd når du reiser eller er på farten, ved å koble enheten din til Wi-Fi-nettverket i Netflix-husholdningen din og åpne Netflix-appen minst én gang i måneden.