Slik sjekker du enhetskompatibilitet for et abonnement med reklame

En liten prosentandel av enheter kan ikke brukes til abonnementer med reklame. Årsaken til dette er at Netflix-appen eller programvare på enheten ikke kan oppdateres til en versjon som støtter reklame.

Du kan bruke Netflix-appen på TV-en eller TV-strømmeenheten for å kontrollere kompatibilitet med et abonnement med reklame.

Hvis du allerede er logget inn på Netflix:

1. Gå til startskjermen, og gå deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Nederst velger du Få hjelp > Abonnementskompatibilitet.

Hvis du ikke er logget inn:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Nederst til venstre velger du Få hjelp > Abonnementskompatibilitet.