Netflix-feil D7361-1254-C00D36B4

Beklager, vi har problemer med forespørselen din.

Denne feilen betyr vanligvis at videodriverne må oppdateres, eller at en ekstern skjerm hindret Netflix i å spille av.

Slik løser du problemet:

Kontroller at skjermdriver er oppdatert

Du må kanskje oppdatere skjermdriveren på datamaskinen, eller installere en skjermdriver som støttes i Windows 10.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe med disse trinnene. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette selv, kan du be produsenten av datamaskinen om hjelp.

• Hvis datamaskinen bruker et grafikkort eller en GPU, bruk programvaren som ble installert sammen med kortet for å oppdatere den tilhørende skjermdriveren.

Merk:
    AMD og NVIDIA er de mest populære produsentene av GPU-er og GPU-programvare.
  • Hvis en oppdatering ikke fungerte, eller det ikke var noen tilgjengelige oppdateringer, fjern driveren og installer den på nytt.

• Hvis det ikke finnes en skjermdriver for datamaskinen din som støttes i Windows 10, prøv å spille av Netflix på en annen enhet eller i en nettleser som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Bruker du en TV som skjerm?

Noen ganger kan bruk av en TV som ekstern skjerm for datamaskinen føre til dette problemet.

• Koble datamaskinen fra TV-en, og spill av serien eller filmen på nytt. Hvis du kan spille av uten problemer, kan du se brukerhåndboken eller brukerstøttesiden for TV-en for å få informasjon om hvordan du kan bruke TV-en som dataskjerm.