Jeg får et skjermbilde i grått eller hvitt

Hvis du får et grått eller hvitt skjermbilde når du prøver å se på Netflix, kan det skyldes problemer med enheten din. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Start enheten på nytt
  1. Trykk på Hjem-knappen (Home) på fjernkontrollen til Amazon Fire TV-en.

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Min Fire TV.

• Hvis du ikke ser Min Fire TV, velger du System eller Enhet.

4. Velg Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Datamaskiner

Google Chrome

Slå av Chrome-utvidelser

Du kan slå av unødvendige tillegg hvis du bruker Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adresselinjen.

2. Slå av utvidelser som er slått på.

Merk:
    Utvidelser oppført under Chrome Apps trenger ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet, kan du aktivere utvidelsene én om gangen for å finne ut av hvilken som hindrer Netflix i å fungere slik det skal.

Safari

Tving avslutning av Safari

1. Velg Apple-ikonet øverst i venstre hjørne av nettleseren.

2. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

3. Velg Safari.

4. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

5. Bekreft valget.

6. Prøv Netflix på nytt.

En annen nettleser

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.

Roku

Start enheten på nytt
  1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Mottaker

Start enheten på nytt
  1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Smart-TV

Start enheten på nytt
  1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.