Netflix viser meldingen "Tilkoblingsfeil. Vi kan ikke koble deg til Netflix. Prøv igjen senere."

Hvis du får følgende feilmelding på en iPad:

Tilkoblingsfeil. Vi kan ikke koble deg til Netflix. Prøv igjen senere (Connection Error: We are unable to connect you to Netflix, please try again later)

Det skyldes vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen som hindrer enheten i å få tilgang til Netflix-tjenesten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Oppdater Netflix-appen

1. Gå til startskjermen og trykk på App Store.

2. Trykk på Søk og skriv inn "Netflix".

3. Finn og trykk på Netflix, og trykk så på Oppdater. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, følg Apples trinn for å tilbakestille det.

4. Prøv Netflix på nytt når oppdateringen er fullført.

Start iPaden på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Tilbakestill nettverksinnstillingene

1. Finn og velg Innstillinger (Settings) på hovedmenyen.

2. Rull ned og velg Generelt.

3. Rull ned og velg Tilbakestill.

4. Velg Tilbakestill nettverksinnstillinger (Reset Network Settings) fra listen som åpnes.

5. Velg Tilbakestill (Reset).

6. Finn og velg Innstillinger (Settings) på hovedmenyen etter at enheten er startet på nytt.

7. Velg Wi-Fi.

8. Velg ønsket nettverk og logg på ved å bruke Wi-Fi-passordet.

9. Prøv Netflix på nytt.