Får ikke 5.1 surroundlyd

Du kan se på titler i 5.1 surroundlyd hvis strømmeenheten din støtter det, og hvis serien eller filmen du ser på, er tilgjengelig i surroundlyd.

Følg disse trinnene hvis du ikke får 5.1 surroundlyd og mener du skal det.

Kontroller at enheten støtter 5.1 surroundlyd

5.1 surroundlyd støttes ikke når du ser på nedlastede titler eller mens du bruker en nettleser.

De fleste TV-er, strømmespillere og Netflix-appen for Windows støtter 5.1 surroundlyd. Slik tester du om enheten din støtter 5.1-lyd:

1. Begynn å spille av en Netflix-originalserie eller -film

2. Velg menyen Lyd og undertekster lyd og undertekster-knappen.

3. Hvis du ikke ser "5.1" ved siden av noen av lydalternativene, betyr det vanligvis at surroundlyd ikke støttes på enheten din, eller at dette ikke er slått på.

Hvis du trenger hjelp til å sjekke om enheten din støtter 5.1 surroundlyd, kan du kontakte selskapet som produserte enheten din.

Sjekk enhetens lydinnstillinger

Hvis enhetens lydutgangsinnstillinger er satt til stereo eller Linear PCM, må du velge et 5.1-kompatibelt alternativ i stedet.

Ta kontakt med selskapet som produserte enheten din for å få hjelp til å endre disse innstillingene.

Sjekk om 5.1-lyd er tilgjengelig for serien eller filmen

Serier og filmer som er tilgjengelige med 5.1 surroundlyd vises enten med et 5.1- 5.1-ikon eller et Dolby Digital Plus-ikon på beskrivelsessiden.

Hvis enheten støtter 5.1-lyd og du ikke ser ett av disse ikonene, betyr det at serien eller filmen ikke er tilgjengelig med surroundlyd.

Hvis du ser ett av disse ikonene, kan du begynne å spille av serien eller filmen og kontrollere at 5.1 er valgt i menyen Lyd og undertekster lyd og undertekster-knappen.

Serier og filmer er kanskje ikke tilgjengelige i 5.1 surroundlyd på alle språk.

Feilsøk enhetstilkoblingene

• Sørg for at alt lydutstyr og høyttalere er koblet til riktig.

• Sørg for at HDMI-kabelen eller den optiske kabelen som brukes til å koble enheten til lydutstyret, er riktig koblet til.

Merk:
    Ta kontakt med selskapet som produserte enheten eller lydutstyret ditt hvis du trenger hjelp med disse trinnene.

Hvis enhetene er riktig koblet til, kan du prøve å bytte om på endene på kabelen eller prøve en annen kabel for å løse problemet.