Netflix-feil 1016

Hvis du får feilkode 1016 på en iPhone, iPad eller iPod Touch, skyldes det vanligvis et problem med Internett-forbindelsen. Dette problemet kan være forårsaket av at du mister den trådløse forbindelsen, eller det kan være DNS-relatert. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Tilbakestill den trådløse tilkoblingen på enheten

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen.

2. Sveip oppover fra bunnen av hovedskjermbildet for å vise kontrollsenteret (Control Center).

• Hvis kontrollsenteret (Control Center) ikke er aktivert på enheten, kan du aktivere flymodus fra Innstillinger (Settings).

3. Aktiver flymodus (Airplane mode) ved å trykke på flyikonet.

4. Når flymodus er aktivert, kan du deaktivere det ved å trykke på flyikonet på nytt.

5. Når enheten er koblet til det trådløse nettverket igjen, kan du starte Netflix og prøve å spille av filmen eller TV-programmet på nytt.

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.