Popup-vinduer eller faner åpnes mens jeg bruker Netflix

Netflix-tjenesten verken oppretter eller viser popup-vinduer eller -faner. Hvis det dukker opp et popup-vindu mens du bruker eller ser på Netflix, må du kanskje sjekke om du har skadelig programvare eller et annonseprogram installert på enheten og fjerne det.

Velg enheten din nedenfor for å finne ut mer.

Windows-datamaskin

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å feilsøke eller fjerne programvare fra datamaskinen din fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver enhet.

Windows 10 eller 11: Følg Microsofts trinn for å sjekke og fjerne skadelig programvare fra datamaskinen din.

Windows 8: Finn ut mer om å bruke Microsoft Windows' verktøy for fjerning av skadelig programvare.

Hvis problemet vedvarer, må du ta kontakt med selskapet som laget datamaskinen din eller en IT-tekniker for å få hjelp til å fjerne den skadelige programvaren eller annonseprogrammet fra datamaskinen din.

Mac-datamaskin

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å feilsøke eller fjerne programvare fra Mac fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver enhet.

Følg Apples fremgangsmåte for å blokkere popup-reklame og -vinduer i Safari og installere de nyeste programvareoppdateringene.

Hvis problemet vedvarer, må du ta kontakt med brukerstøtten til Apple eller en IT-tekniker for å få hjelp til å fjerne den skadelige programvaren eller annonseprogrammet fra datamaskinen din.

Telefon eller nettbrett med Android

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å feilsøke eller fjerne programvare fra mobilenheten din fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver enhet.

Følg Googles fremgangsmåte for å fjerne uønsket reklame, popup-vinduer og skadelig programvare fra telefonen eller nettbrettet ditt.

Hvis problemet vedvarer, må du ta kontakt med selskapet som laget enheten din eller en IT-tekniker for å få hjelp til å fjerne den skadelige programvaren eller annonseprogrammet fra mobilenheten din.