Netflix-appen flimrer på en Xbox 360

Hvis Netflix-appen flimrer eller virker uklar når du ser på film eller serier på en Xbox 360, kan du bruke denne artikkelen til å løse problemet.

Kontrollere AV-kabelens tilkoblinger

1. Kontroller at AV-kabelen er riktig satt inn i konsollen og TV-en.

2. Kontroller at kablene er satt godt i.

Merk:
Bruk enten en VGA HD AV-kabel eller en komponent HD AV-kabel for Xbox 360 for å vise innhold i høy oppløsning riktig på en HDTV. Hvis du bruker en komposittkabel, bør du ikke justere HDTV-innstillinger. da kan du miste bildet.

Kontrollere TV-innstillingene

Enkelte skjermproblemer kan skyldes måten TV-en er innstilt på. Kontroller TV-innstillingene for å bekrefte at dette ikke er tilfelle. Du finner mer informasjon om hvordan du sjekker TV-innstillingene, i brukerhåndboken.

I TV-innstillingene:

1. Kontroller at TV-en er innstilt til samme videosendingssystem (PAL eller NTSC) som Xbox 360-konsollen. Hvis du kjøpte Xbox 360-konsollen i USA, må du for eksempel kontrollere at TV-en støtter NTSC.

2. Hvis Xbox 360-konsollen er en PAL-konsoll, stiller du TV-en til PAL 60.

3. Hvis det er aktivert en type bilde-/bevegelseskompensasjon på TV-en, må du deaktivere den. Eksempler på kompensasjonstyper:

• Dynamisk kontrast

• Automatisk kompensasjon

• Kontrastsporing

• Lyssporing

• Kontrastsporing

• Bevegelsesinterpolering

• Bevegelsesutjevning

Merk:
Disse funksjonene kan ha forskjellige navn avhengig av TV-ens merke og modell. Kontakt produsenten for å finne ut om TV-en har disse innstillingene.

Hvis TV-en er riktig innstilt, kan du prøve å koble Xbox 360-konsollen til en annen TV for å se om de samme skjermproblemene oppstår.

Du kan også prøve å tilbakestille TV-en til fabrikkinnstillingene. Du finner mer informasjon om hvordan du gjør dette, i håndboken som fulgte med TV-en.

Tilbakestille konsollens skjerminnstillinger

Hvis skjermproblemet fremdeles ikke er løst, kan du tilbakestille skjerminnstillingene på konsollen.

1. Fjern eventuelle plater fra plateskuffen.

2. Slå av konsollen.

3. Slå på konsollen.

• Merk: Hvis du bruker en trådløs Xbox 360-kontroller, må du slå på konsollen ved å trykke på Guide på kontrolleren. Kontroller at du bruker spiller 1-kontrolleren (player 1 controller) når du gjør dette. Øvre venstre lampe vil lyse på spiller 1-kontrolleren.

4. Når konsollen starter, må du trykke og holde nede Y-knappen på kontrolleren mens du trekker i høyre utløser. Skjerminnstillingene tilbakestilles da til standardinnstillingene, og konsollen starter på nytt automatisk. Hvis problemet fremdeles ikke er løst, må konsollen muligens repareres. Du kan starte reparasjonsprosessen på nettstedet til Xbox for å løse problemet.