Netflix-feil M7111-1101

Hvis du får feilkode M7111-1101 på en datamaskin, skyldes det vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen som hindrer datamaskinen i å få tilgang til Netflix-tjenesten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Google Chrome

1. Klikk på Mer øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Hjelp > Om Google Chrome.

3. Vent mens Chrome automatisk ser etter nye oppdateringer.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.