Netflix-feil 119

Hvis du får feilkode 119, ofte fulgt av følgende melding:

Logg inn på Netflix på nytt. Hvis problemet vedvarer, vennligst besøk nettstedet til Netflix.

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Apple TV

Logge av Netflix

Merk:
Hvis du bruker appen for Apple-fjernkontroll for iPhone eller iPad, må du bytte til fjernkontroll for Apple TV for å logge på.
  1. Åpne Netflix og gå til startskjermen.

2. Hvis kontoen din har profiler, velger du Bytt profil (Switch Profiles). Hvis kontoen ikke har profiler, går du til de neste trinnene.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Logg på igjen og prøv Netflix på nytt.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

iPhone, iPad eller iPod touch

Installer Netflix-appen på nytt

Hvis du avinstallerer appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk og hold nede Netflix-appen.

2. Trykk på Fjern app > Slett app > Slett.

3. Åpne App Store og søk etter "Netflix."

4. Trykk på Netflix, og trykk deretter på skyikonet for å skaffe deg appen. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, kan du følge Apples trinn for å tilbakestille det.

5. Prøv Netflix på nytt når appen er installert.

Merk:
Hvis du ikke finner Netflix-appen etter at du har fjernet den, kan du følge Apples trinn for å laste ned en app på nytt fra App Store.

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.