Netflix-feil 115

Hvis du får feilkode 115, ofte fulgt av følgende melding:

Du kan ikke bruke Netflix på denne enheten fra dette plasseringen. Hvis du mener du får denne feilmeldingen ved en feil, kan du gå til Netflix-nettstedet.

Denne feilen oppstår når et problem med nettverket hindrer enheten i å opprette kontakt med Netflix.

Slik løser du problemet:

Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du er usikker på om VPN er slått på.

Merk:Enkelte antivirusprogrammer leveres med en VPN som kanskje er aktivert. Ta kontakt med leverandøren av antivirusprogrammet for å få mer informasjon eller hjelp.

1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller mobil enhet som er tilkoblet samme nettverk som enheten med problemer.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en tilkoblingstest.

3. Når testen stopper, trykker du på Vis mer informasjon.

4. Noter deg landet ved siden av Klient.

5. Hvis landet ikke stemmer med stedet du befinner deg, betyr det at enheten eller nettverket har en aktiv VPN-tjeneste. Prøv å slå den av, og prøv deretter Netflix på nytt. Kontakt VPN-leverandøren din for å få hjelp til å slå av VPN.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å slå av en VPN-tjeneste fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver VPN-app eller -tjeneste.

Hvis det ikke hjelper å slå av VPN, eller stedet på fast.com stemmer med stedet du befinner deg, går du til de neste trinnene.

1. Gå til fast.com i en nettleser.

2. Vent til testen er fullført.

Hvis nettleseren din viser en feilmelding eller nettstedet ikke lastes inn, betyr det at enheten ikke er koblet til Internett. Du må kanskje feilsøke hjemmenettverket ditt eller enhetens Internett-tilkobling.