Bruke Netflix på en BT eller Plusnet YouView-mottaker

Velkommen til Netflix på BT eller Plusnet YouView-mottakeren! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på utvalgte BT og Plusnet YouView-mottakere. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger, og vil spille av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet (Internet Connection Speed recommendations) for mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og TV-serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Silent Sign-In (SSI):
Enkelte BT-mottakere støtter Silent Sign-In, en teknologi som muliggjør automatisk pålogging. Netflix-kunder som faktureres via BT, logges automatisk på Netflix-kontoene sine på en ny eller erstattet BT-mottaker, eller en tilleggsboks, forutsatt at boksen er SSI-aktivert.

Enhetsserier Støttede regioner Oppløsning Undertekster og lyd
DTR-T1000* Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd
DTR-T2100* Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd
DTR-T2110* Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd
DB-T2200* Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd
DB-T2210* Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd
DTRT-4000* Storbritannia 4K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Plusnet T2120 Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd
Plusnet T2220 Storbritannia 1080p Undertekster, alternativ lyd

*SSI-aktivert

Konfigurer Netflix

Når du skal koble BT eller Plusnet YouView-mottakeren til Netflix-kontoen din, begynner du fra hovedskjermbildet (Home) og følger trinnene nedenfor.

Koble til fra kanal 333 på BT-mottakere

1. Bruk fjernkontrollen til å navigere til kanal 333.
  2. Velg OK for å åpne Netflix-appen.
  3. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Koble til fra YouView-knappen

1. Trykk på YouView-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Spillere og apper (Players & Apps).
  3. Velg Spillere (Players).
  4. Velg Netflix.
  5. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Hvis du ikke finner Netflix-appen

Det kan hende at YouView-dekoderen må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å oppdatere YouView.

1. Trykk på YouView-knappen på fjernkontrollen.
  2. Gå til Innstillinger, og trykk på OK.
  3. Gå til Enhetsadministrasjon (Device Management) og trykk på OK.
  4. Gå til Programvareoppdatering (Software update) og trykk på OK.
  5. Trykk på OK igjen for å få mottakeren til å søke etter tilgjengelige oppdateringer.
    • Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vises en fremdriftsrad der du kan se fremdriften til oppdateringen.
    • Hvis mottakeren har den nyeste programvaren, vises meldingen Programvaren er oppdatert (Software is up to date).
  6. Når oppdateringen er fullført, gjentar du trinnene ovenfor for å koble til fra YouView-knappen.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Logge av Netflix

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Avslutte og logge av Netflix

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Logg ut (Sign Out).
  5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.
  6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Avslutte Netflix uten å logge av

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Avslutt (Exit).
  5. Velg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte BT-mottakere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til mottakeren din via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).
  • Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Her kan du finne ut hvilket abonnement du har på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil Internett-forbindelse på 25 megabit eller mer.
  • Strømmekvaliteten er satt til "Høy." (High). Du finner mer informasjon om instillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstilling.

I listen under vises BT-modeller som per dags dato støtter Netflix i Ultra HD.

• DTRT-4000