Netflix-feil 1002

Hvis du får feilkode 1002 på en iPhone, iPad eller iPod touch, ofte fulgt av følgende melding:

Kan ikke spille av filmen. Prøv igjen senere. (Sorry. There was a problem. Please try again later.)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Apple TV

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Hvis du avinstallerer appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk og hold nede Netflix-appen.

2. Trykk på Fjern app > Slett app > Slett.

3. Åpne App Store og søk etter "Netflix."

4. Trykk på Netflix, og trykk deretter på skyikonet for å skaffe deg appen. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, kan du følge Apples trinn for å tilbakestille det.

5. Prøv Netflix på nytt når appen er installert.

Merk:
Hvis du ikke finner Netflix-appen etter at du har fjernet den, kan du følge Apples trinn for å laste ned en app på nytt fra App Store.

Test Internett-tilkoblingen

1. Gå til fast.com i en nettleser.

2. Vent til testen er fullført.

Hvis nettleseren din viser en feilmelding eller nettstedet ikke lastes inn, betyr det at enheten ikke er koblet til Internett. Du må kanskje feilsøke hjemmenettverket ditt eller enhetens Internett-tilkobling.