Bilder vises ikke på Netflix

Hvis bilder for serier eller filmer på Netflix mangler eller ikke lastes inn, betyr det vanligvis at Netflix-tilkoblingen din er brutt. Følg disse trinnene for å løse problemet.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Forbedre Wi-Fi-signalet ditt

Slik forbedrer du Wi-Fi:

• Flytt ruteren og enheten nærmere hverandre. Om mulig sett dem i samme rom.

• Flytt ruteren vekk fra andre trådløse enheter og apparater.

• Sett ruteren i et åpent rom opp i høyden. Rutere får bedre signal på skrivebord eller bokhyller.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.