Feilsøke Netflix' andre skjerm for TV-er

Netflix' andre skjerm for TV-er er laget for at du skal kunne styre Netflix-opplevelsen direkte fra en enhet med Apple iOS eller Android. Hvis du har problemer med å bruke den andre skjermen, kan du prøve feilsøkingstrinnene nedenfor.

For en grundigere gjennomgang av hvordan du bruker den andre skjermen på din enhet, gå til Hvordan bruker jeg den mobile enheten min til å kontrollere Netflix på min TV? artikkelen.

Jeg får ikke den andre skjermen til å virke.

1. Har du den nyeste versjonen av Apple-mobiloperativsystemet eller Android?

• Apple-enheter krever iOS 6.0 eller nyere.

• Android-telefoner, Kindle Fire og Nook krever Android OS 2.3 (Gingerbread) eller høyere.

• Alle andre Android-nettbrett krever Android OS 3.0 (Honeycomb) eller høyere.

2. Har du den nyeste Netflix-appen lastet ned på TV-en?

• Oppdater Netflix-appen på TV-en hvis du ikke allerede har gjort det.

• Denne funksjonen er tilgjengelig på mange enheter produsert i 2014 eller senere. Dersom det ikke finnes nye oppdateringer for din enhet, og du ikke får brukt den mobile enheten til å styre TV-en, er det mulig at funksjonen er utilgjengelig.

3. Er telefonen eller nettbrettet ditt koblet til det samme trådløse nettverket som TV-en?

• Netflix' andre skjerm fungerer ikke via mobilnettverket.

4. Er ruteren, modemet eller gatewayen din stilt inn på multikasting?

• Brukerveiledningen til eller produsenten av ruteren, modemet eller gatewayen skal kunne gi deg instruksjoner for aktivering av multikasting.

Jeg får ikke opp alternativet på telefonen eller nettbrettet for å strømme til Netflix-appen på TV-en min.

1. Er telefonen eller nettbrettet ditt koblet til det samme trådløse nettverket som TV-en?

• Netflix' andre skjerm fungerer ikke over mobilnettverket eller over separate trådløse nettverk.

2. Er du logget på samme konto på TV-en og telefonen eller nettbrettet?

• Du må være logget på samme Netflix-konto på begge enhetene for at den andre skjermen skal fungere.

Jeg har mer enn én TV. Kan jeg bruke den andre skjermen til å styre dem?

Ja, du kan bruke den andre skjermen til å styre Netflix-appen på mer enn én TV, men ikke samtidig. Når du kobler den andre skjermen til en annen TV, kobles den fra den nåværende.