Hvordan behandler jeg e-post jeg får fra Netflix?

Du kan velge hva slags e-post du mottar fra Netflix for hver voksenprofil.

1. Bruk en nettleser og logg inn på den profilen du vil oppdatere varslingsinnstillingene for.

2. Gå til Konto-siden.

3. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For enkelte kontoer velger du Profiler før du velger profilen din.

4. Velg Varslingsinnstillinger.

5. Velg Administrer e-poster.

6. Slå på eller av ved å merke av for følgende kategorier for hver profil med en e-postadresse:

• Det du ser på: Nye sesonger og episoder, siste sjanse, dine samlinger

• Anbefalinger med mer: Topp 10, nyankomne, nå på Netflix

• Invitasjoner til spørreundersøkelser: Deltakelsesundersøkelser, spørreundersøkelser

• Netflix Games: Utgivelser, anbefalinger, spillaktivitet

• Netflix.Shop og opplevelser: Netflix.Shop-produkter, Netflix-liveopplevelser

• Bruke Netflix-appen: Anbefalte funksjoner, tips og triks, foreldrekontroll

• Abonnementstilbud: Abonnementsoppgraderinger, abonnementskampanjer

• Aktivitetsrapport for barn (bare tilgjengelig med en aktiv barneprofil): En rapport med strømmehistorikk og temaer for barneprofilene dine

Du kan også melde deg av alle eller melde deg av ved å følge instruksjonene.

Merk:
Du kan ikke melde deg av meldinger om kontooppdateringer (for eksempel sikkerhetsvarsler, fakturering eller varslinger med tidsfrist).

Se vår Hjelpeside for personvern og sikkerhet for informasjon om flere emner.