Netflix sier "Tilkobling mislyktes."

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Tilkobling mislyktes. Hvis du vil prøve på nytt, velger du knappen Prøv igjen. Hvis du vil avslutte appen, velger du Avslutt-knappen.

Det skyldes vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen som hindrer enheten i å få tilgang til Netflix-tjenesten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Test Internett-tilkoblingen
  1. Gå til fast.com i en nettleser.

2. Vent til testen er fullført.

Hvis nettleseren din viser en feilmelding eller nettstedet ikke lastes inn, betyr det at enheten ikke er koblet til Internett. Du må kanskje feilsøke hjemmenettverket ditt eller enhetens Internett-tilkobling.