Netflix sier: "Beklager, vi når ikke Netflix-tjenesten. (-103)"

Hvis du får følgende feilmelding på Amazon Fire TV

Beklager, vi når ikke Netflix-tjenesten (-103)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Fjern Netflix-data

1. Åpne Innstillinger (Settings) på startskjermen til Fire TV.

2. Velg Applikasjoner (Applications) > Administrer alle installerte applikasjoner (Manage All Installed Applications).

3. Rull ned og velg Netflix.

4. Velg Fjern data (Clear Data).

5. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Slik avinstallerer du Netflix:

1. Trykk på Hjem (Home) hjem-knapp på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Gå til Netflix-appen og trykk på Alternativer (Options) alternativer-knapp.

3. Velg Avinstaller (Uninstall).

4. Velg Avinstaller (Uninstall) på nytt for å bekrefte.

Slik installerer du Netflix på nytt:

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Velg Last ned (Download) og så Åpne (Open).