Netflix-feil M7702-1003

Du kan få feilkoden M7702-1003 sammen med denne meldingen:

Unnskyld avbrytelsen
Vi har problemer med å spille av Netflix. Gå til chrome://components, finn "Widevine Content Decryption Module" og klikk på "Check for update".

Dette betyr enten at deler av nettleseren din trenger en oppdatering eller at en innstilling i nettleseren hindret Netflix i å kjøre.

Slik løser du problemet:

Sørg for at nettleseren kan spille av beskyttet innhold

1. Skriv inn eller kopier og lim inn chrome://settings/content/protectedContent i adressefeltet, og trykk på Enter eller Return.

2. Slå på Nettsteder kan spille av beskyttet innhold, og prøv deretter Netflix igjen.

Eller:

1. Klikk på Mer Menyikon i Chrome øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Nettstedsinnstillinger.

3. Under Innhold klikker du påFlere innholdsinnstillinger > ID-er for beskyttet innhold.

4. Slå på Nettsteder kan spille av beskyttet innhold, og prøv deretter Netflix igjen.

Oppdater Google Chrome

1. Klikk på Mer øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Hjelp > Om Google Chrome.

3. Vent mens Chrome automatisk ser etter nye oppdateringer.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Chromes funksjon for innholdsbeskyttelse

1. Skriv eller kopier og lim chrome://components inn i nettleserens adressefelt, og trykk deretter Enter eller Return.

2. Finn Widevine Content Decryption Module i listen og klikk på Se etter oppdatering. Hvis nettleseren din ikke har dette alternativet, laster du ned den nyeste versjonen av Chrome fra Google.

Hvis nettleseren viser Status – Komponent oppdatert, starter du Chrome på nytt og prøver Netflix igjen.

Hvis nettleseren viser Status – Komponent ikke oppdatert, betyr det at komponenten allerede er oppdatert.

Installer Google Chrome på nytt

1. Følg trinnene til Google for å avinstallere Chrome fra datamaskinen.

2. Bruk en annen nettleser og følg trinnene for å installere den nyeste versjonen av Google Chrome.

3. Prøv Netflix på nytt.

Dette gjør du

Hvis du fullfører trinnene ovenfor, men fremdeles får denne feilen, skyldes det at sikkerhetsprogramvare for antivirus eller brannmur hindrer Chromes funksjon for innholdsbeskyttelse i å oppdatere slik den skal. Kontakt produsenten av sikkerhetsprogramvaren eller en fagkyndig IT-person for å få hjelp, eller bruk en annen nettleser for å se på Netflix.