Støy mens du ser på en Windows-datamaskin

Hvis du får støy når du ser på Netflix på en Windows-datamaskin med flere skjermer, kan du følge feilsøkingstrinnene nedenfor.

Windows 10

Juster skjerminnstillingene

1. Høyreklikk på skrivebordet.

2. Velg Skjerminnstillinger (Display Settings).

3. Velg Avanserte skjerminnstillinger (Advanced Display Settings).

4. Velg Egenskaper for skjermkort (Display Adapter Properties).

5. Velg kategorien Skjerm (Monitor).

6. Velg Skjermoppdateringsfrekvens (Screen refresh rate).

7. Velg en skjermoppdateringsfrekvens på 120 Hz eller lavere.

8. Velg Bruk (Apply).

9. Prøv Netflix på nytt.

Feilsøk skjermoppsettet

1. Omgå alle HDMI-tilkoblinger ved å koble skjermen direkte til datamaskinen.

2. Hvis du bruker en HDMI-kabel, kan du prøve å bytte om på endene eller skifte ut HDMI-kabelen med en ny.

3. Hvis du bruker flere skjermer, kobler du dem fra datamaskinen og kobler dem til igjen, én av gangen. Prøv Netflix på nytt etter hvert forsøk.

• Hvis du bare opplever denne feilen med én skjerm, kan det hende at du har et problem med kopibeskyttelse. Vi anbefaler at du tar kontakt med produsenten av skjermen for å få mer hjelp, eller at enheten forblir frakoblet når du strømmer.

Windows 11

Juster skjerminnstillingene

1. Høyreklikk på skrivebordet.

2. Velg Skjerminnstillinger (Display Settings).

3. Velg Avanserte skjerminnstillinger (Advanced Display Settings).

4. Velg Egenskaper for skjermkort (Display Adapter Properties).

5. Velg kategorien Skjerm (Monitor).

6. Velg Skjermoppdateringsfrekvens (Screen refresh rate).

7. Velg en skjermoppdateringsfrekvens på 120 Hz eller lavere.

8. Velg Bruk (Apply).

9. Prøv Netflix på nytt.

Feilsøk skjermoppsettet

1. Omgå alle HDMI-tilkoblinger ved å koble skjermen direkte til datamaskinen.

2. Hvis du bruker en HDMI-kabel, kan du prøve å bytte om på endene eller skifte ut HDMI-kabelen med en ny.

3. Hvis du bruker flere skjermer, kobler du dem fra datamaskinen og kobler dem til igjen, én av gangen. Prøv Netflix på nytt etter hvert forsøk.

• Hvis du bare opplever denne feilen med én skjerm, kan det hende at du har et problem med kopibeskyttelse. Vi anbefaler at du tar kontakt med produsenten av skjermen for å få mer hjelp, eller at enheten forblir frakoblet når du strømmer.