Netflix viser meldingen "Bruksgrense, kontoen din har overskredet maksimalt antall forespørsler for øyeblikket."

Hvis du får feilmeldingen

Bruksgrense, kontoen din har overskredet maksimalt antall forespørsler for øyeblikket (Usage limit, your account has exceeded the maximum number of requests at this time)

Det skyldes vanligvis et tilkoblingsproblem som hindrer Roku-enheten i å koble til Netflix-tjenesten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Kontroller at du bruker siste versjon av Netflix-appen

1. Velg Innstillinger (Settings).

2. Velg System.

3. Velg Systemoppdatering (System Update).

4. Velg Kontroller nå (Check Now).

5. Last ned tilgjengelige oppdateringer og prøv Netflix igjen.