Slik endrer du Netflix-passordet

Hvis du ikke kan logge inn på Netflix, kan du tilbakestille passordet ditt via e-post eller tekstmelding hvis du har lagt til telefonnummeret ditt på kontoen din. Hvis du glemmer e-postadressen eller telefonnummeret du registrerte deg med, kan du kanskje oppgi ytterligere informasjon på Internett for å gjenopprette kontoen.

Tilbakestill passordet via e-post

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg E-post.

3. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

4. Følg trinnene i e-posten du får tilsendt om tilbakestilling av passord. E-posten kommer etter noen få minutter og inneholder en lenke du kan bruke til å logge deg på Netflix automatisk. Derfra blir du bedt om å lage et nytt passord. Det nye passordet kan ikke være det samme som det forrige passordet.

Utløpt kobling

• Koblingen i e-posten utløper etter 24 timer. Du kan sende en ny e-post til deg selv fra netflix.com/loginhelp.

Mottok ikke e-post

1. Sjekk flere mapper (spam, søppelpost, kampanjer) og eventuelle e-postfiltre du har konfigurert.

2. Hvis du ikke finner e-postmeldingen for tilbakestilling av passord etter å ha sett i mappen for søppelpost, kan du prøve å legge til info@mailer.netflix.com i kontaktlisten din. Deretter sender du deg selv en e-post om tilbakestilling av passord på nytt.

3. Hvis du fortsatt ikke mottar e-posten for tilbakestilling av passord, kan det skyldes en forsinkelse hos e-postleverandøren din. Vent 5 timer, og sjekk innboksen på nytt.

Koblingen fungerer ikke

1. Slett alle e-poster for tilbakestilling av Netflix-passord som du eventuelt har sendt til deg selv.

2. Når du har slettet e-postene, går du til netflix.com/clearcookies. Da blir du logget ut og kommer tilbake til hjemmesiden.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Velg E-post.

5. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

6. Gå tilbake til e-posten din og følg stegene i den nye e-posten fra Netflix om tilbakestilling av passordet.

Hvis problemet vedvarer, kan du bruke en annen datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett til å åpne e-posten og deretter klikke på koblingen for tilbakestilling av passord.

Tilbakestill passordet via tekstmelding (SMS)

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg Tekstmelding (SMS).

3. Skriv inn telefonnummeret som er tilknyttet Netflix-kontoen.

4. Velg Send en tekstmelding.

5. Du blir tilsendt en bekreftelseskode du må oppgi for å tilbakestille passordet. Koden utløper etter 20 minutter.

Telefonnummeret er ikke tilknyttet kontoen

Hvis du ikke har lagt til et telefonnummer på kontoen din, må du følge veiledningen ovenfor for å tilbakestille passordet via e-post. Når du har tilgang til kontoen, kan du når som helst legge til et telefonnummer ved å gå til Konto-siden og velge Legg til telefonnummer. Hvis telefonnummeret på kontoen din ikke er gyldig lenger, kan du gå til Konto-siden og velge Endre telefonnummer.

Gjenopprette kontoinformasjon ved hjelp av betalingsopplysninger

Hvis du belastes av Netflix, men har glemt e-postadressen eller telefonnummeret ditt:

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg Jeg husker ikke e-postadressen eller telefonnummeret mitt.

• Hvis du ikke får dette valget, er gjenoppretting med belastningsinformasjon ikke tilgjengelig for din region.

3. Skriv inn for- og etternavnet på kontoen sammen med det lagrede kreditt- eller debetkortnummeret.

4. Velg Finn konto.

Merk:
Hvis du belastes av Netflix, men ikke bruker et debet- eller kredittkort, kan du ta kontakt med oss for å gjenopprette innloggingsinformasjonen.

Hvis du belastes via noen andre enn Netflix og ikke kan logge inn:

Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart, kan du søke i brukerstøtten etter navnet på tredjeparten for å finne den relevante artikkelen. Deretter kan du lese delen "Jeg har problemer med å logge inn på Netflix".