Slik bruker du Netflix på et Meta Quest (Oculus) VR-hodesett

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på Meta Quest (Oculus) VR-hodesettet, samt finne ut hvordan du konfigurerer og logger deg ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurere Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge av Netflix

Netflix er tilgjengelig på Quest-, Quest 2-, Quest 3- og Meta Quest Pro-hodesett.

Støttede områder
Netflix er tilgjengelig på støttede enheter i alle områder hvor Netflix er tilgjengelig.

Navigering
Bla gjennom rader med filmplakater, eller trykk på Søk for å finne serier eller filmer.

Oppløsning
Se serier og filmer i 480p-oppløsning.

Undertekster og alternativ lyd
Velg ikonet for Lyd og undertekster for å slå på undertekster og lyd på annet språk hvis dette er tilgjengelig for serien eller filmen.

Først må du installere Netflix-appen fra Meta Quest-butikken.

1. Gå til startskjermbildet på Quest-enheten, og velg Netflix.

2. Følg anvisningene for å fullføre installasjonen.

3. Når Netflix-appen startes, velger du Logg inn.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. På startsiden til Netflix velger du Innstillinger eller tannhjulikonet .

2. Velg Logg ut (Sign Out).

3. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.