Slik bruker du Netflix på Samsung Gear VR (drives av Oculus)

Velkommen til Netflix på Samsung Gear VR (drives av Oculus)! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge av Netflix

Netflix er tilgjengelig på Samsung Gear VR på utvalgte Samsung-smarttelefoner. Samsungs nettsted har en oversikt over hvilke smarttelefoner som støttes.

Støttede regioner:

Netflix er tilgjengelig på Samsung-telefoner med Samsung Gear VR i alle regioner hvor Netflix-tjenesten er tilgjengelig.

Navigasjon:

Bla gjennom rader med filmplakater, eller trykk på Søk (Search) for å finne filmer.

Oppløsning:

Se serier og filmer i 480p-oppløsning.

Undertekster og alternativ lyd:

Velg ikonet for Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) for å slå på undertekster og lyd på annet språk hvis dette er tilgjengelig for serien eller filmen.

Når du skal koble Samsung Gear VR til Netflix-kontoen din, må du først være på startsiden og deretter følge trinnene nedenfor.

1. Fra startsiden til Oculus velger du Netflix.

2. Følg anvisningene for å fullføre installasjonen.

3. Når Netflix-appen startes, velger du Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp, og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet .

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få mulighet til å logge på som et annet Netflix-medlem.