Netflix sier: "Kunne ikke åpne siden, for mange omdirigeringer".

Hvis du får feilmeldingen

Kunne ikke åpne siden, for mange omdirigeringer

Dette skyldes vanligvis at informasjon eller en innstilling i Safari-nettleseren må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Tillat informasjonskapsler i Safari

1. Trykk på Innstillinger (Settings) på startskjermen.

2. Bla nedover, og trykk på Safari.

3. Under Personvern og sikkerhet, kan du sette bryteren for Blokker informasjonskapsler-alternativet til Av.

4. Trykk på Alltid tillat (Always Allow).

5. Gå tilbake til e-posten, og prøv lenken for tilbakestilling av passord på nytt.

Mac-datamaskin

Fjern nettstedsdata for Netflix
  1. Gå til Safari-menyen øverst til venstre i nettleseren.

2. Velg Innstillinger (Preferences).

3. Velg Personvern (Privacy).

4. Under Informasjonskapsler og nettstedsdata (Cookies and website data), velger du Detaljer (Details) eller Administrer nettstedsdata (Manage Website Data).

5. Søk etter Netflix.

6. Velg Fjern (Remove).

7. Velg Fjern nå.

8. Etter at nettstedsdataene for Netflix er slettet, tvinger du avslutning av Safari og prøver Netflix på nytt.

Slik tvinger du avslutning av Safari:

1. Velg Apple-ikonet øverst til venstre i nettleseren.

2. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

3. Velg Safari.

4. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

5. Bekreft valget.

6. Prøv Netflix på nytt.