Netflix-feil O7702-1003

Hvis du får feilkoden O7702-1003 på datamaskinen, er årsaken vanligvis et problem med turbo-innstillingen på Opera-nettleseren. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Oppdater Opera

1. Åpne Opera-menyen.

2. Velg Oppdatering og gjenopretting.

3. Velg Sjekk oppdatering (Check for Update)-knappen.

4. Etter at oppdateringen er lastet ned, velger du Oppdater (Update).

5. Prøv Netflix på nytt.

Hvis det ikke fantes noen oppdatering, eller hvis å oppdatere Opera ikke løste problemet, fortsetter du feilsøkingen nedenfor.

Oppdatere tillegget WidevineCdm

1. Skriv opera://components i adressefeltet i Google Chrome, og trykk deretter på Enter.

2. Finn tillegget Widevine Content Decryption Module, og velg Søk etter oppdatering (Check for update).

3. Når statusen er endret til Komponenten er oppdatert (Component updated), kan du prøve Netflix på nytt.

Deaktiver turbomodus

1. Skriv opera://settings i adressefeltet i Opera, og trykk deretter på Enter.

2. Velg Avansert (Advanced) fra menyen til venstre, og velg deretter Funksjoner (Features).

3. Bla ned til Opera Turbo, og skyv knappen for Aktiver Opera Turbo (Enable Opera Turbo) til posisjonen Av.

Merk:
    Opera Turbo er bare tilgjengelig i Opera versjon 59 og eldre.