Netflix-feil S7020

Hvis du får feilkode S7020 i Safari-nettleseren på en Mac, av og til fulgt av følgende melding:

Ojda, noe gikk galt. Flere Netflix-faner (Whoops, something went wrong. Multiple Netflix Tabs)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres, eller det kan skyldes bruk av privat nettlesing. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Slå av privat nettlesing

1. Velg Safari i menylinjen.

2. Velg Innstillinger.

3. På fanen Generelt, under Safari åpner med:, velg Et nytt vindu.

4. Lukk vinduet Innstillinger for å lagre de nye innstillingene.

5. Velg Safari i menylinjen.

6. Velg Avslutt Safari.

7. Åpne Safari og prøv Netflix på nytt.

Tøm mellomlageret i nettleseren

Safari, versjon 10 eller nyere

1. Velg Safari i menylinjen.

2. Velg Innstillinger (Preferences).

3. Velg kategorien Personvern (Privacy).

4. Velg knappen Administrer nettstedsdata ... (Manage Website Data...).

5. Velg Fjern alle (Remove All).

6. Velg Fjern nå.

7. Velg Ferdig (Done).

Safari, versjon 9 eller eldre

1. Velg Safari i menylinjen.

2. Velg Tilbakestill Safari (Reset Safari) og fjern avmerkingen for alt unntatt Fjern alle nettsteddata (Remove all website data).

3. Velg Tilbakestill (Reset).

Slette nettleserloggen i Safari

1. Velg Historikk fra menylinjen i Safari.

2. Velg Tøm logg...

3. Velg Hele loggen fra nedtrekksmenyen.

4. Velg Tøm logg for å bekrefte.