Netflix-feil C7701-1003

Hvis du får feilkode C7701-1003 på en Google Chromebook eller Chromebox, er årsaken vanligvis at enkelte nettleserinnstillinger må endres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Sørg for at nettleseren kan spille av beskyttet innhold
  1. Skriv inn eller kopier og lim inn chrome://settings/content/protectedContent i adressefeltet, og trykk på Enter eller Return.

2. Slå på Nettsteder kan spille av beskyttet innhold, og prøv deretter Netflix igjen.

Eller:

1. Klikk på Mer Menyikon i Chrome øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Nettstedsinnstillinger.

3. Under Innhold klikker du påFlere innholdsinnstillinger > ID-er for beskyttet innhold.

4. Slå på Nettsteder kan spille av beskyttet innhold, og prøv deretter Netflix igjen.