En statisk eller vislende lyd

Hvis du hører en statisk eller vislende lyd når du ser på Netflix, kan det hende du må oppdatere enheten din eller endre en lydinnstilling.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Roku

Eldre Roku-modeller

Har du aktivert 5.1 surroundlyd?

Hvis du har aktivert 5.1 surroundlyd og:

• du har koblet Roku-enheten til TV-en via en A/V-mottaker, må den støtte Dolby Digital Plus for å kunne dekode og spille av 5.1-lyd. Hvis mottakeren kun støtter Dolby Digital eller ikke støtter Dolby surround, vil du ikke kunne spille av 5.1-lyd.

• Roku-enheten ikke er koblet til via en A/V-mottaker, eller hvis mottakeren støtter Dolby Digital Plus, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.

Hvis du ikke har aktivert 5.1 surroundlyd, fortsetter du feilsøkingen nedenfor.

Endre lydinnstillingene

1. Velg en serie eller en film.

2. Velg Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) på beskrivelsessiden.

3. Under Lyd (Audio) må du kontrollere at Stereo er valgt.

4. Prøv å spille av serien eller filmen igjen.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Nyere Roku-modeller

Har du aktivert 5.1 surroundlyd?

Hvis du har aktivert 5.1 surroundlyd og:

• du har koblet Roku-enheten til TV-en via en A/V-mottaker, må den støtte Dolby Digital Plus for å kunne dekode og spille av 5.1-lyd. Hvis mottakeren kun støtter Dolby Digital eller ikke støtter Dolby surround, vil du ikke kunne spille av 5.1-lyd.

• Roku-enheten ikke er koblet til via en A/V-mottaker, eller hvis mottakeren støtter Dolby Digital Plus, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.

Hvis du ikke har aktivert 5.1 surroundlyd, fortsetter du feilsøkingen nedenfor.

Endre lydinnstillingene

1. Spill av en serie eller en film.

2. Trykk på Ned-pilen mens serien eller filmen spilles av.

3. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

4. Under Lyd (Audio) må du kontrollere at ikke 5.1 (non 5.1) er valgt.

5. Prøv å spille av serien eller filmen igjen.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Windows-datamaskin

Oppdater datamaskinens lyddriver

Du kan løse dette problemet på følgende måte:

• Se etter trinn for å oppdatere eller installere en lyddriver som er kompatibel med din versjon av Windows, på nettstedet til produsenten av datamaskinen din.

• Følg Microsofts fremgangsmåte for å oppdatere lyddriveren manuelt.

• Prøv å se Netflix i en støttet nettleser.

Hvis disse trinnene ikke fungerer eller du opplever samme problem med en nettleser, må du ta kontakt med produsenten av datamaskinen din for å få hjelp med å feilsøke problemet med lyddriveren.

Oppdatere IDT High Definition Audio Codec

Se på datamaskinprodusentens nettside etter en lyddriver som er kompatibel med Windows 10. Hvis du er usikker på hvilken driver du skal laste ned eller hvordan du skal installere den, vil datamaskinprodusenten kunne hjelpe deg.

Alle andre enheter

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.