Netflix-feil U7361-1254-8007007E

Oida, noe gikk visst galt
Vi har for øyeblikket problemer med å spille av denne tittelen. Prøv på nytt senere, eller velg en annen tittel.
Feilkode: U7361-1254-8007007E

Denne feilen oppstår når et problem med data som er lagret på enheten, hindrer Netflix i å spille av.

Slik løser du problemet:

Deaktiver lydforbedringer

1. Gå til Start-menyen i Windows på datamaskinen, og klikk på Innstillinger tannhjulikon.

2. Klikk på System.

3. Til venstre klikker du på Lyd.

4. Øverst til høyre klikker du på Lydkontrollpanel.

5. I Lyd-vinduet som åpnes, klikker du på enheten som er krysset av i grønt.

6. Klikk på Egenskaper.

7. Klikk på fanen Forbedrelser.

8. Kontroller at Deaktiver alle forbedrelser er slått på.

• Hvis du ikke ser fanen Forbedrelser, eller hvis Deaktiver alle forbedrelser allerede er slått på, kan du fortsette til den neste trinnet nedenfor.

Oppdatere IDT High Definition Audio Codec

Se på datamaskinprodusentens nettside etter en lyddriver som er kompatibel med Windows 10. Hvis du er usikker på hvilken driver du skal laste ned eller hvordan du skal installere den, vil datamaskinprodusenten kunne hjelpe deg.

Kjør verktøyet Systemfilsjekk (System file checker).

1. Trykk på Windows-tasten + R på tastaturet.

2. Velg kommandovarsling (Command Prompt).

Merk:
    Du må være administrator på datamaskinen eller kjøre kommandovarslingen i administratormodus for å utføre disse stegene. Hvis ikke vil du få en feilmelding.
  3. Skriv inn sfc /scannow og trykk på Enter.

4. Vent til prosessen er gjennomført, slå av og start datamaskinen på nytt, og prøv så Netflix på nytt.