Netflix-feil M7353

Vi beklager avbruddet
Beklager, vi har problemer med forespørselen.
Feilkode M7353

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Windows-datamaskiner

Slå av datamaskinen

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Slå av Chrome-utvidelser

Du kan slå av unødvendige tillegg hvis du bruker Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adresselinjen.

2. Slå av utvidelser som er slått på.

Merk:
    Utvidelser oppført under Chrome Apps trenger ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet, kan du aktivere utvidelsene én om gangen for å finne ut av hvilken som hindrer Netflix i å fungere slik det skal.

Oppdater Windows

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Oppdatering og sikkerhet.

4. Windows ser etter oppdateringer. Hvis det ikke skjer noe, velger du Se etter oppdateringer.

5. Når oppdateringene er installerte, starter du datamaskinen på nytt og prøver Netflix på nytt.

Koble fra alle sekundære skjermer

Koble datamaskinen fra alle eksterne skjermer og prøv å spille av serien eller filmen på nytt. Hvis du kan spille av uten problemer, er det sannsynlig at den eksterne skjermen ikke støtter HDCP-kopibeskyttelse.

Hvis du bruker sikkerhetsprogramvare

Disse trinnene er kun ment for avanserte datamaskinbrukere.
  • Installer alle oppdateringer for sikkerhetsprogramvaren din.

• Deaktiver sikkerhetsprogramvaren din midlertidig og prøv Netflix på nytt.

• Hvis problemet løses når sikkerhetsprogramvaren din er deaktivert, kan det bety at programvaren er utdatert eller at den utilsiktet forstyrrer Netflix. Aktiver den på nytt, og ta så kontakt med programvareprodusenten for å få hjelp.

Mac-datamaskiner

Slå av datamaskinen

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Slå av Chrome-utvidelser

Du kan slå av unødvendige tillegg hvis du bruker Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adresselinjen.

2. Slå av utvidelser som er slått på.

Merk:
    Utvidelser oppført under Chrome Apps trenger ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet, kan du aktivere utvidelsene én om gangen for å finne ut av hvilken som hindrer Netflix i å fungere slik det skal.

Koble fra alle eksterne skjermer

Koble datamaskinen fra alle eksterne skjermer og prøv å spille av serien eller filmen på nytt. Hvis du kan spille av uten problemer, er det sannsynlig at den eksterne skjermen ikke støtter HDCP-kopibeskyttelse.

Du finner mer informasjon om støttede skjermer på Apples nettsted.

Hvis du bruker sikkerhetsprogramvare

Disse trinnene er kun ment for avanserte datamaskinbrukere.
  • Installer alle oppdateringer for sikkerhetsprogramvaren din.

• Deaktiver sikkerhetsprogramvaren din midlertidig og prøv Netflix på nytt.

• Hvis problemet løses når sikkerhetsprogramvaren din er deaktivert, kan det bety at programvaren er utdatert eller at den utilsiktet forstyrrer Netflix. Aktiver den på nytt, og ta så kontakt med programvareprodusenten for å få hjelp.