Netflix-feil -11819

Hvis du får feilkode -11819, skyldes det vanligvis at informasjon som er lagret på enheten, må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Apple TV

Start enheten på nytt
  1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

iPhone, iPad eller iPod touch

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt
  1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.