Netflix-feil M7703-1003

Hvis du får feilkode M7703-1003 på en datamaskin, ofte fulgt av følgende melding:

Oida, det gikk visst galt ...
Uventet feil
Det oppstod en uventet feil. Oppdater siden, og prøv på nytt.

Det betyr vanligvis at en komponent i nettleseren må oppdateres, eller at den blokkeres av en sikkerhetsinnstilling eller et program. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Trinn for Windows
Trinn for Mac

Slette nettleserhistorikken i Google Chrome

1. Klikk på Meny Tilpasse og kontrollere Google Chrome øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Slett nettleserdata.

3. Klikk på Avanserte.

4. Gå til rullegardinmenyen Tidsperiode, og velg Alle datoer.

5. Fjern alle merkinger bortsett fra Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

6. Klikk på Slett data.

7. Prøv Netflix på nytt.

Opprett en ny nettleserprofil

Det kan være problemer med data tilknyttet nettleserprofilen din. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet. (Merk: Når du utfører dette trinnet, blir eventuelle bokmerker eller passord som tidligere var lagret i nettleseren, fjernet. Vi anbefaler at du sikkerhetskopierer opplysningene før du fortsetter.)

1. Gå helt ut av Google Chrome – det kan være lurt å skrive ut følgende trinn.

2. Trykk på Windows-tasten + R på tastaturet for å vise dialogboksen Kjør (run).

3. Oppgi følgende og klikk OK:

• Windows XP: %USERPROFILE%/Local Settings/Application Data/Google/Chrome/User Data

• På Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8/ Windows 10: %LOCALAPPDATA%/Google/Chrome/User Data

4. Finn mappen Standard (Default) i katalogvinduet som åpnes, og gi den navnet "Sikkerhetskopier standard" (Backup default).

5. Åpne Google Chrome og prøv Netflix på nytt. En ny Standard-mappe blir automatisk opprettet når du starter nettleseren.

Slette nettleserhistorikken i Google Chrome

1. Klikk på Meny Tilpasse og kontrollere Google Chrome øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Slett nettleserdata.

3. Klikk på Avanserte.

4. Gå til rullegardinmenyen Tidsperiode, og velg Alle datoer.

5. Fjern alle merkinger bortsett fra Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

6. Klikk på Slett data.

7. Prøv Netflix på nytt.

Opprett en ny nettleserprofil

Det kan være problemer med data tilknyttet nettleserprofilen din. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet. (Merk: Når du utfører dette trinnet, blir eventuelle bokmerker eller passord som tidligere var lagret i nettleseren, fjernet. Vi anbefaler at du sikkerhetskopierer opplysningene før du fortsetter.)

1. Gå helt ut av Google Chrome – det kan være lurt å skrive ut følgende trinn.

2. På menylinjen øverst i skjermbildet klikker du (Go).

3. Velg Gå til mappe (Go to Folder).

4. Oppgi følgende i tekstfeltet og trykk deretter på (Go):

• ~/Library/Application Support/Google/Chrome/

5. Finn mappen Standard (Default) i katalogvinduet som åpnes, og gi mappen navnet "Sikkerhetskopier standard" (Backup default).

6. Åpne Google Chrome og prøv Netflix på nytt. En ny Standard-mappe blir automatisk opprettet når du starter nettleseren.