Netflix-feil D7361-1253-C00D36B4

Beklager, men vi har problemer med forespørselen din.

Denne feilen betyr vanligvis at datamaskinen din trenger en systemoppdatering for å spille av Netflix, eller at et problem med lydinnstillingene dine hindret Netflix i å spille av.

Oppdatere Windows-versjon

Bruk lenkene nedenfor for å se trinnene for å se etter oppdateringer til din versjon av Windows. Prøv deretter Netflix på nytt.

Datamaskiner som bruker Windows XP eller Vista kan ikke oppdatere til en versjon som Netflix støtter. Vi anbefaler å bruke en datamaskin med Windows 10 eller nyere installert.

Deaktiver lydforbedringer

1. Gå til Start-menyen i Windows på datamaskinen, og klikk på Innstillinger tannhjulikon.

2. Klikk på System.

3. Til venstre klikker du på Lyd.

4. Øverst til høyre klikker du på Lydkontrollpanel.

5. I Lyd-vinduet som åpnes, klikker du på enheten som er krysset av i grønt.

6. Klikk på Egenskaper.

7. Klikk på fanen Forbedrelser.

8. Kontroller at Deaktiver alle forbedrelser er slått på.

• Hvis du ikke ser fanen Forbedrelser, eller hvis Deaktiver alle forbedrelser allerede er slått på, kan du fortsette til den neste trinnet nedenfor.