Netflix viser meldingen "Beklager, vi når ikke Netflix-tjenesten (-4)."

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, vi når ikke Netflix-tjenesten (Sorry, We Cannot Reach the Netflix Service) (-4)

Dette skyldes vanligvis at informasjon som er lagret på Android-telefonen eller -nettbrettet, må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.

1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.