Netflix-feil U7361-1254-C00D5212

Hvis du får feilkode U7361-1254-C00D5212 på en datamaskin, er årsaken vanligvis at en lydinnstilling i Windows må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Viktig ansvarsfraskrivelse: Denne artikkelen inneholder trinn som viser hvordan man endrer registeret, og er beregnet for avanserte datamaskinbrukere. Netflix' brukerstøtte kan ikke hjelpe deg med å feilsøke denne feilen, og vi anbefaler at du rådfører deg med en sertifisert datatekniker for å få hjelp. Det kan oppstå alvorlige problemer hvis du gjør feil ved endring av registeret.

Hvis du velger å feilsøke på egen hånd, anbefaler Microsoft at du sikkerhetskopierer registeret før du modifiserer det, slik at du kan gjenopprette det hvis det oppstår problemer. Du finner informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter registeret, på Microsofts nettsted for brukerstøtte. Når du har sikkerhetskopiert registeret, følger du feilsøkingstrinnene under.

1. Velg søkeboksen (Search) på oppgavelinjen og skriv regedit.

2. I App-resultatene velger du regedit og deretter Ja (Yes) hvis du blir bedt om det.

3. Finn og velg følgende registermappe:

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Audio

4. Se etter verdien DisableProtectedAudioDG i panelet til høyre.

5. Hvis du ser verdien DisableProtectedAudioDG, høyreklikker du på den og velger Slett (Delete).

6. Gå ut av registerredigeringen.

7. Velg søkeboksen (Search) på oppgavelinjen og skriv cmd.

8. I App-resultatene høyreklikker du på Kommandovarsling (Command Prompt) og velger Kjør som administrator (Run as Administrator).

9. Skriv Net stop audiosrv og trykk på Enter.

10. Skriv Net start audiosrv og trykk på Enter.

11. Gå ut av kommandovarslingen.

12. Prøv Netflix på nytt.