Netflix sier: "Passordet må inneholde mellom 6 og 60 tegn."

Hvis du får feilmeldingen

Passordet må inneholde mellom 6 til 60 tegn og kan ikke inneholde tilde (~).

Skyldes det vanligvis at passordet ikke oppfyller Netflix sine kriterier til passord. Hvis passordet oppfyller kriteriene, og du fortsatt får denne feilmeldingen, kan du følge feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Hvis du bruker sikkerhetsprogramvare
Disse trinnene er kun ment for avanserte datamaskinbrukere.
  • Installer alle oppdateringer for sikkerhetsprogramvaren din.

• Deaktiver sikkerhetsprogramvaren din midlertidig og prøv Netflix på nytt.

• Hvis problemet løses når sikkerhetsprogramvaren din er deaktivert, kan det bety at programvaren er utdatert eller at den utilsiktet forstyrrer Netflix. Aktiver den på nytt, og ta så kontakt med programvareprodusenten for å få hjelp.