Netflix-feil D7361-1254-C00D5212

Beklager, men vi har problemer med forespørselen din.

Denne feilen betyr vanligvis at datamaskinen din trenger en systemoppdatering for å spille av Netflix.

Slik løser du problemet:

Oppdatere Windows-versjon

Bruk lenkene nedenfor for å se trinnene for å se etter oppdateringer til din versjon av Windows. Prøv deretter Netflix på nytt.

Datamaskiner som bruker Windows XP eller Vista kan ikke oppdatere til en versjon som Netflix støtter. Vi anbefaler å bruke en datamaskin med Windows 10 eller nyere installert.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.