Netflix-feil O7701-1003

Hvis du får feilkode C7701-1003 på en datamaskin, er årsaken vanligvis at en nettleserinnstilling må endres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Oppdatere tillegget WidevineCdm
  1. Skriv opera://components i adressefeltet i Google Chrome, og trykk deretter på Enter.

2. Finn tillegget Widevine Content Decryption Module, og velg Søk etter oppdatering (Check for update).

3. Når statusen er endret til Komponenten er oppdatert (Component updated), kan du prøve Netflix på nytt.