Tittelen jeg har lastet ned, vises som Utløpt.

Når du har lastet ned en tittel til enheten din, kan du se den i en begrenset periode før den utløper. Hvor lang denne perioden er, avhenger av individuelle lisenser og kan variere fra tittel til tittel. Når det er mindre enn 7 dager til en tittel utløper på enheten, vises det hvor lang tid du har igjen på siden Nedlastinger i Netflix-appen.

Enkelte titler utløper 48 timer etter at du trykker på play for første gang. Når du starter avspillingen av en av disse titlene, ser du gjenstående timer på siden Nedlastinger. Du kan se en tittel du har lastet ned, så mange ganger du vil, før den utløper.

Hvis en tittel har utløpt, må du fornye den. Enkelte titler kan bare fornyes et bestemt antall ganger. Titler som ikke er tilgjengelige på Netflix lenger, utløper når de forsvinner fra tjenesten, uavhengig av når de ble lastet ned.

Følg trinnene for enheten din nedenfor for å fornye en nedlastet tittel.

Telefon eller nettbrett med Android

1. Sørg for at du er koblet til Internett.

2. I Netflix-appen trykker du på Nedlastinger-ikonet .

• Hvis du ikke ser Nedlastinger-ikonet, trykker du på Meny-ikonet , og deretter på Mine nedlastinger.

3. Trykk på ikonet ved siden av en utløpt nedlasting.

4. Trykk på Forny nedlastet innhold (Renew Download) for å fornye tittelen.

På grunn av begrensninger fra filmstudioenes side er det ikke sikkert du kan fornye alle titler. Hvis du ikke får fornyet en tittel, men likevel ønsker å se den, må du koble deg til Internett og strømme tittelen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Sjekk dato og klokkeslett på Apple iPad, iPhone eller iPod touch

Hvis enhetens dato og klokkeslett er vesentlig forskjellig fra gjeldende dato og klokkeslett, får du problemer med å spille av videoen.

1. Trykk på Innstillinger (Settings)-ikonet på skjermbildet Hjem.

2. Trykk på Generelt (General).

3. Trykk på Dato og tid (Date & Time).

• Hvis dato og klokkeslett ikke er riktig, trykk på enten dato eller klokkeslett for å justere dem, eller sett feltet Angi automatisk (Set Automatically) til (On).

Last ned tittelen på nytt

1. Sørg for at du er koblet til Internett.

2. I Netflix-appen trykker du på Nedlastinger-ikonet .

• Hvis du ikke ser Nedlastinger-ikonet, trykker du på Meny-ikonet , og deretter på Mine nedlastinger.

3. Trykk på Rediger (Edit) øverst til høyre i skjermbildet.

4. Trykk på det røde X-ikonet for å fjerne tittelen fra enheten.

5. Finn tilbake til tittelen igjen.

6. Gå til beskrivelsessiden, og trykk på ikonet for nedlasting .

• For serier vises ikonet ved siden av hver tilgjengelige episode.

7. Når tittelen er ferdig nedlastet, finner du den under Nedlastinger i appen.

På grunn av begrensninger fra filmstudioenes side er det ikke sikkert du kan fornye alle titler. Hvis du ikke får fornyet en tittel, men likevel ønsker å se den, må du koble deg til Internett og strømme tittelen.

Windows 10-app

1. Sørg for at du er koblet til Internett.

2. Velg Meny-ikonet i Netflix/appen.

3. Trykk på Mine nedlastinger (My Downloads).

4. Trykk på ikonet ved siden av en utløpt nedlasting.

5. Velg Forny nedlastet innhold (Renew Download) for å fornye tittelen.

På grunn av begrensninger fra filmstudioenes side er det ikke sikkert du kan fornye alle titler. Hvis du ikke får fornyet en tittel, men likevel ønsker å se den, må du koble deg til Internett og strømme tittelen.