Bruke Netflix på en Sunrise-mottaker

Velkommen til Netflix på Sunrise-mottakeren! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på utvalgte Sunrise-mottakere. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger, og vil spille av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet (Internet Connection Speed recommendations) for mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og TV-serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Enhetsserier Støttede regioner Oppløsning Undertekster og lyd
DIW384 Sveits 4K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Konfigurer Netflix

Når du skal koble Sunrise-mottakeren til Netflix-kontoen, begynner du fra hovedskjermbildet (Home) og velger blant alternativene nedenfor.

Koble til fra hovedmenyen

1. Trykk på menyknappen (Menu) på fjernkontrollen.
  2. Gå til Netflix-appen fra hovedskjermbildet, og trykk på OK.
  3. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Koble til fra Netflix-knappen

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen for å starte Netflix-appen.
  2. Når du er i Netflix-appen, velger du Logg på (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Logge av Netflix

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Avslutte og logge av Netflix

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Logg ut (Sign Out).
  5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.
  6. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Avslutte Netflix uten å logge av

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.
  3. Velg tannhjul-ikonet til høyre.
  4. Velg Avslutt (Exit).
  5. Velg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Sunrise-mottakere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix.
  • Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Her kan du finne ut hvilket abonnement du har på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil Internett-forbindelse på 25 megabit eller mer.
  • Strømmekvaliteten er satt til Automatisk (Auto) eller Høy (High). Du finner mer informasjon om instillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstilling.

Følgende Sunrise-modeller støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• DIW384