Netflix viser meldingen "Beklager, denne lenken for endring av passord er ikke gyldig."

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, denne koblingen for endring av passord er ikke gyldig.

Dette skyldes vanligvis at enheten må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

1. Hvis du har sendt e-poster til deg selv om å tilbakestille passordet for Netflix, kan du slette dem.

Merk:
    Sørg for å slette disse e-postene fra både innboksen og søppelmappen.
  2. Når du har slettet e-postene, går du til netflix.com/clearcookies. Da blir du logget ut og kommer tilbake til hjemmesiden for Netflix.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Oppgi e-postadressen din, og velg Fortsett.

5. Gå tilbake til e-posten din og følg trinnene i den nye e-posten fra Netflix om tilbakestilling av passordet.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du bruke en annen datamaskin, en smarttelefon eller et nettbrett til å åpne e-posten og deretter klikke på lenken. Hvis ingen av disse alternativene løser problemet, foreslår vi at du bruker en annen e-postadresse for Netflix.