Netflix-feil NQL.22007

Hvis du får feilkode NQL.22007 på en telefon eller et nettbrett med Android, ofte fulgt av en av følgende meldinger:

Årlig nedlastingsgrense nådd
Enkelte serier og filmer kan bare lastes ned et begrenset antall ganger per år per konto. (NQL.22007)
Begrensning for nedlasting
Du har nådd årlig nedlastingsgrense for denne videoen. (NQL.22007)

Meldingen betyr at du har nådd maksimalt antall nedlastinger for en bestemt serie eller film.

Enkelte serier og filmer kan bare lastes ned et begrenset antall ganger per år per konto. Hvis du vil se serien eller filmen i løpet av året, må du koble til Internett og strømme den. Ellers velger du en annen serie eller film for nedlastning.