Netflix-feil F7111-1331

Denne feilkoden i nettleseren kan forekomme hvis:

• Et problem med nettleserinnstillingene hindret Netflix i å spille av.

• Det gjeldende Netflix-abonnementet ikke støtter visning i en nettleser.

Velg feilmeldingen du får og følg trinnene for å løse problemet.

"Denne tittelen kan ikke vises direkte."

Denne feilmeldingen betyr at en innstilling i nettleseren hindret Netflix i å spille av.

Bruker du et bokmerke for å besøke Netflix?

Hvis du vanligvis bruker et bokmerke for å besøke Netflix, kan du prøve å skrive www.netflix.com i adresselinjen i nettleseren i stedet. Hvis dette løste problemet, kan du oppdatere bokmerket til www.netflix.com for å unngå problemer i fremtiden.

Deaktivere Extensions in Firefox

1. Klikk på Meny menyknapp øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Tillegg og temaer og så på Utvidelser.

3. Under Aktivert klikker du på knappen ved siden av hver enkelt utvidelse for å deaktivere den.

4. Avslutt og åpne Firefox på nytt, og prøv Netflix igjen.

"Beklager, kontoen kan ikke brukes på denne enheten."

Denne feilmeldingen betyr at det gjeldende Netflix-abonnementet bare tillater visning på mobiltelefon eller nettbrett.

Hvis du vil se på Netflix i en nettleser, må du velge et annet Netflix-abonnement.