Netflix-feil C7111-1331

Denne feilkoden i nettleseren kan forekomme hvis:

• Et problem med nettleserinnstillingene hindret Netflix i å spille av.

• Det gjeldende Netflix-abonnementet ikke har støtte for visning i en nettleser.

Velg feilmeldingen du får og følg trinnene for å løse problemet.

"Denne tittelen kan ikke vises direkte."

Denne feilmeldingen betyr at en innstilling i nettleseren hindret Netflix i å spille av.

Bruker du et bokmerke for å besøke Netflix?

Hvis du vanligvis bruker et bokmerke for å besøke Netflix, kan du prøve å skrive www.netflix.com i adresselinjen i nettleseren i stedet. Hvis dette løste problemet, kan du oppdatere bokmerket til www.netflix.com for å unngå problemer i fremtiden.

Oppdater datamaskinen din

1. Koble datamaskinen til Internett ved hjelp av Wi-Fi eller trådet nettverk. Oppdateringer kan ikke installeres mens du er koblet til via et mobilt nettverk.

2. Klikk i statusfeltet (nederst i høyre hjørne, der kontobildet ditt vises).

3. Velg Innstillinger (Settings).

4. Velg Om Chrome OS i menyen til venstre på siden.

5. Velg Se etter og bruk oppdateringer (Check for and apply updates).

6. Datamaskinen installerer de nødvendige oppdateringene. Når oppdateringene er installert, velg Start på nytt (Restart) for å oppdatere.

7. Prøv Netflix etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Slå av Chrome-utvidelser

Du kan slå av unødvendige tillegg hvis du bruker Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adresselinjen.

2. Slå av utvidelser som er slått på.

Merk:
    Utvidelser oppført under Chrome Apps trenger ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet, kan du aktivere utvidelsene én om gangen for å finne ut av hvilken som hindrer Netflix i å fungere slik det skal.

"Beklager, kontoen kan ikke brukes på denne enheten."

Denne feilmeldingen betyr at det gjeldende Netflix-abonnementet bare tillater visning på mobiltelefon eller nettbrett.

Hvis du vil se på Netflix i en nettleser, må du velge et annet Netflix-abonnement.