Slik ser du nedlastet innhold med synstolkning

For å se nedlastede serier og filmer med synstolkning, kan du følge trinnene for enheten din.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Velg Innstillinger fra hovedskjermbildet til enheten.

2. Velg Tilgjengelighet (Accessibility).

• Hvis enheten kjører iOS12 eller eldre, velger du Generelt > Tilgjengelighet.

3. Velg Synstolkning.

4. Sett bryteren til .

5. Gå tilbake til Netflix-appen.

6. Trykk på Undertekster og lyd-valget i spillermenyen.

7. Sørg for at det valgte lydalternativet inneholder Synstolkning.

8. Nå kan du se serien eller filmen med synstolkning.

Android-telefoner og -nettbrett

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Undertekster og lyd-valget i spillermenyen.

3. Sørg for at det valgte lydalternativet inneholder Synstolkning.

4. Nå kan du se serien eller filmen med synstolkning.

Merk:
Hvis du har en nedlastet serie eller film som du ønsker å se med synstolkning, må du slette tittelen og laste den ned på nytt etter at du har slått på denne innstillingen.